Sectionale Poorten

Sectionale poort 1
Sectionale poort 2
Krial-Sectionale-Poort-Vlak-Paneel_1200x1125
Sectionale poort 4
Sectionale poort 5

"Sectionale poorten openen verticaal en liggen plaatsbesparend onder het plafond. Dankzij deze constructie bieden ze maximale ruimte in en voor de garage. Garagesectionaalpoorten kunnen in elke garage-opening worden gemonteerd en bieden een doorrijbreedte die maximaal 14 cm breder is dan bij kantelpoorten. Bovendien zijn ze door middel van duurzaam elastische en weersbestendige afdichtingen aan alle vier zijden optimaal afgedicht."

Wij bieden kwalitatieve, veilige sectionale garagepoorten aan. Heeft u vragen? Contacteer ons, wij helpen u graag verder.


Kwaliteit 

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen waardoor er een uitstekende duurzaamheid wordt gegarandeerd.


Maatwerk 

Alle garagedeuren worden op uw wensen geproduceerd en klantspecifiek op maat gemaakt.  U kunt kiezen uit diverse typen en alle mogelijke kleuren. Dit maakt het mogelijk dat er voor elke situatie een passende oplossing wordt gevonden. Zo bekomt u de meest maximale doorrijhoogte, -breedte en optimaal aanzicht.


Inbraakveilig 

Ongewenste gasten maken met een automatische deur nauwelijks kans. Inbrekers willen gemakkelijk en vooral snel een huis binnendringen. In een garage worden vaak waardevolle spullen bewaard zoals fietsen, auto-toebehoren, tuingereedschap, …. Ze zijn TÜV getest.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren